Log ind Bliv medlem

Dit daglige overblik

På SMViværksætters medlemsside får du hurtigt overblik over kommende begivenheder og events, såsom kurser, netværksarrangementer, webinarer. Vi sørger løbende for at opdatere kalenderen med vores egne, vore partneres arrangementer og andre offentligt tilgængelige arrangementer, som har relevans for iværksættere. Og vi sørger for, du ikke misser vigtige frister. 

Vi lægger links til de sider, du besøger, ud på forsiden, og du kan selv give sider, du gerne vil vende tilbage til, et bogmærke. 

 

 

Scroller du forbi kalenderen, finder du interessante artikler om emner som har relevans for iværksætterlivet og SMVer i Danmark. Og under det, kan du læse om, hvad SMVdanmark arbejder på. Her finder du debatindlæg, analyser og nyheder fra SMVernes verden.

 

 

Emner

Venstremenuen giver dig nem adgang til en række emner inddelt efter en virksomheds liv. Under hvert emne finder du en indlende vejledning, og til højre kan du læse mere om emnet og finde dokumenter og skabeloner. I samme menu har vi lagt beskrivelse, rabatkoder og links til vores partnere. 

Rådgiverne kan kontaktes direkte fra emnesiden.

 

 

 

 

Artikler, rådgivere og medlemsfordele

Venstremnuen indeholder også en samlet side med vores rådgivere, oversigt over alle artikler og adgang til alle vores medlemsfordele.